A SZÖVEGLABOR összefogja a könyvkiadási tevékenység minden munkafázisát: 
a kézirat lektorálását, szerkesztését, a könyv arculatának megtervezését, a tördelést és a nyomdai munkálatok kivitelezését, ugyanakkor ezek a részmunkálatok külön-külön szolgáltatásként is megrendelhetők cégünktől.


Könyvkiadás
SZÖVEGLABOR - a nyitott könyvkiadó

Könyvkiadásba beletartozik a lektorálás, szerkesztés, tervezés, tördelés, nyomtatás.
Kezdeti lépésként olyan spirituális, ezoterikus témájú művek megjelentetése iránt köteleztük el magunkat, amelyek a Föld és az emberiség jövőjével kapcsolatban nyújtanak információkat, és útmutatást adnak a változó körülményekhez való minél teljesebb alkalmazkodást tekintve, az okok megértésében és a Föld megújulásának segítésére vonatkozóan.

Célunk ezen felül a segítségnyújtás művük hagyományos könyv formájában való megjelentetése iránt elhivatott, magyar nyelven publikáló szerzőknek, akik úgy tapasztalják, könyvük témája a hazai könyvkiadók többségének profiljába kevésbé illeszkedik.
A kézirat leadásától a könyv elkészültéig és terjesztéséig biztosítjuk a szükséges személyi és tárgyi feltételeket, s végigkísérjük a könyv útját az elkészülés fázisain keresztül.

Könyveink kivitelezésében mottónk a profizmus, külcsín és belbecs tekintetében is - téma, tartalom, stílus és esztétikum szempontjából.

Nyitottak vagyunk minden értékes, érdekes téma iránt, szolgáltatásainkkal a hazai könyvpiacon jelenleg meglévő hiányt igyekszünk pótolni, hiszen a Szöveglabor MINDENRE NYITOTT KÖNYVKIADÓ!


Szövegírás, lektorálás*, szerkesztés  
Mutatkozzon be magabiztosan, írásban is!

Vállaljuk szórólapok, kisebb kiadványok, honlapok szövegeinek megfogalmazását, már megírt szövegeinek szerkesztését, nyelvi lektorálását magyar és idegennyelven is, az ügyféllel való kommunikáció sikeressége szempontjából ugyanis már az első bemutatkozáson sok múlhat.
Ezen kívül vállaljuk filmek szövegeinek, feliratainak lektorálását, szerkesztését is.

*Nyelvi-stilisztikai lektorálás
Az anyanyelvi vagy általános lektorálás folyamata a szöveg szókincsbeli (terminológiai), egységességi és következetességi (konzisztencia), stilisztikai, nyelvhelyességi, szempontból történő ellenőrzését jelenti.


Könyvtervezés, tördelés 
A tartalom és forma összhangja 
a könyv egyéniségének kifejeződése

Ha könyve kiadásához már talált kiadót, de szüksége van profi könyvtervezésre, vállaljuk könyve megtervezését, tördelését, nyomdai előkészítését. A leadott anyagból általunk elkészített nyomdakész pdf-fájlt bármely nyomdában kinyomtattathatja.


A szolgáltatással kapcsolatos árainkról konkrét érdeklődés esetén személyesen, e-mailben nyújtunk tájékoztatást (lektorálási-szerkesztési díj, tördelési árak stb.)